• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Farmtrac FT20 minitractor NIEUW 3 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFarmtrac
ModelFT20 minitractor NIEUW 3 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Deze splinternieuwe Farmtrac FT20 minitractor is een krachtpatser die de klus klaart en tegelijkertijd je werkdag eenvoudiger maakt. Uitgerust met een stoere driedelige Mitsubishi-motor, levert deze compacte tractor maar liefst 18.5 pk. Met een eigen gewicht van 904 kg en 4WD spreekt het vanzelf dat deze tractor robuust en betrouwbaar is, zelfs in zwaardere werkomstandigheden.

Hij is voorzien van stuurbekrachtiging voor meer comfort tijdens het werk en dankzij de negen versnellingen met drie achteruitversnellingen kun je gemakkelijk en nauwkeurig manoeuvreren. De maximale rijsnelheid is 19,6 km/u en de korte draaicirkel van 2,1 meter maakt deze tractor perfect voor taken waarbij behendigheid vereist is.

Met een aftakas van 540 tpm en 540 E tpm en een hydraulisch hefmechanisme met een capaciteit van 750 kg is er weinig wat deze tractor niet kan. Hij heeft een opklapbare veiligheidsbeugel voor je eigen veiligheid en is uitgerust met volledige straatverlichting, een zwaailicht en een werklamp voor optimale zichtbaarheid.

De tractor wordt ook geleverd met een dubbelwerkend hydrauliekventiel, een trekhaak, een slimme telefoonhouder en oplader, en BKT 8-18 landbouwbanden met een breedte van 104 cm. Met de eenvoudige bediening en het gemak van opstappen dankzij de zijschakeling en vlakke vloer, biedt deze tractor bij elke klus een perfecte balans tussen prestaties en comfort.

Voor extra gemak kunnen we deze tractor leveren met extra opties zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, hakselaar, houtklover, kipper, grondbak, grondfrees, weidesleep, manegebakvlakker, grondschuif, ploeg etc.

Daarbij bieden we een garantie van 3 jaar om je gemoedsrust te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om deze hoogwaardige, duurzame tractor aan je uitrusting toe te voegen. Voor de ondernemers onder jullie bieden we leaseopties aan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht904 kg

Vergelijkbare machines