Solis 20 minitractor NIEUW stuurbekrachtiging / galaxy banden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 minitractor NIEUW stuurbekrachtiging / galaxy banden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Een gloednieuwe toevoeging aan ons assortiment is de Solis 20 minitractor. De perfecte compacte machine, ideaal voor werkzaamheden waarbij je wel de kracht, maar niet de omvang van een standaard tractor nodig hebt. De Solis 20 is voorzien van een robuuste 3 cilinder, 18.5 PK Mitsubishi motor, en is een tractor die gebouwd is om te presteren.

Nieuw, rechtstreeks van de fabrikant en wordt geleverd met maar liefst vijf jaar garantie. De 4WD maakt deze tractor ideaal voor werkzaamheden op oneffen terrein en de high en low gearing biedt de flexibiliteit om zich onberispelijk aan te passen aan de klus op hand. De hefinrichting heeft een indrukwekkend vermogen van 500 kg en de compacte afmetingen van deze minitractor maken hem uiterst wendbaar.

De Solis 20 wordt geleverd met stuurbekrachtiging en multi-use Galaxy banden. Deze machine kan werken onder diverse omstandigheden, dankzij de complete wegverlichting en werklamp achter, altijd zichtbaar en inzetbaar, of je nu overdag of in de vroege ochtenduren werkt.

Daarnaast heeft dit model ook een dubbelwerkende hydrauliekaansluiting en zowel voor als achter een trekhaak, wat dit model nog veelzijdiger maakt. De rolbeugel is neerklapbaar voor wanneer je in kleinere ruimtes moet werken, en de breedte van slechts 117 cm draagt bij aan de indrukwekkende bereikbaarheid van deze machine.

Het is mogelijk om je Solis 20 minitractor te leasen. Neem contact op met ons voor meer informatie. Inruil en levering zijn beide mogelijk, waardoor de aanschaf van deze minitractor nog eenvoudiger wordt.

Een betrouwbare en functionele compacttractor, de Solis 20 is de investering meer dan waard. Klaar om jouw werkdagen efficiënter en productiever te maken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines