• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota EK1261 DT minitractor NIEUW incl frontlader LEASE €230

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelEK1261 DT minitractor NIEUW incl frontlader LEASE €230
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid en kracht in een compact formaat, dan is de Kubota EK1261 DT minitractor precies wat je nodig hebt. Dit gloednieuw model, identiek aan de Farmtrac FT26 MT, is speciaal ontworpen voor veeleisende werkzaamheden en biedt een optimale mix van power en efficiëntie.

Aangedreven door een Stage V Mitsubishi 3-cilinder 24.5 PK dieselmotor, heeft deze tractor zeker niet tekort aan vermogen. Het 4WD-systeem en het sperdifferentieel zorgen ervoor dat je in elke situatie de controle behoudt, terwijl de stuurbekrachtiging en de drie versnellingen vooruit en één achteruit een lichte en flexibele bediening garanderen.

De afneembare frontlader van Tenias ME05, inclusief grondbak, draagt bij aan de veelzijdigheid van deze tractor, terwijl de opklapbare veiligheidsbeugel, het zwaailicht, de werkverlichting en de wegverlichting voor veiligheid zorgen op het veld en de weg.

Het gemak van comfort ontbreekt zeker niet op deze tractor, met een vlakke vloer voor eenvoudig op- en afstappen, een smartphonehouder met lader voor je gemak, en zelfs een trekhaak en frontgewicht van 120 kg met trekpen. Agribanden ronden de robuuste uitstraling van deze machine af. Ook is deze minitractor geschikt voor een breed scala aan accessoires, van klepelmaaiers tot grondfrezen en ploegen.

Het is ook goed om te weten dat de Kubota EK1261 DT minitractor inclusief Nederlands kenteken en CoC-papieren voor België wordt geleverd en dat inruil en levering mogelijk zijn. En als je een ondernemer bent, bieden we ook leaseopties aan. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op voor een offerte of meer informatie.

Vergelijkbare machines