Solis 26 minitractor NIEUW brede landbouwbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 minitractor NIEUW brede landbouwbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Op zoek naar een gloednieuwe compact tractor om jouw landbouwwerkzaamheden te ondersteunen? Maak kennis met de Solis 26 4wd, nieuw op de markt en klaar om aan de slag te gaan.

Deze mini tractor wordt aangedreven door een krachtige 3 cilinder 24.5 pk Mitsubishi motor en beschikt over 6 versnellingen vooruit en 2 achteruit, wat betekent dat je altijd de controle hebt, ongeacht de taak. Bovendien zorgt de vierwielaandrijving voor betrouwbare prestaties op elk terrein.

De Solis 26 4wd schittert met zijn brede landbouwbanden, waardoor hij stabiel blijft, zelfs op oneffen grond. Maar er is meer: deze compact tractor is tevens uitgerust met belangrijke veiligheidskenmerken zoals een opklapbare veiligheidsrolbeugel en zwaailamp.

Praktisch aspect? Deze tractor pakt het groot aan met trekhaken voor en achter, frontgewichten, werklampen en een luxe geveerde stoel voor optimaal comfort tijdens het werken. Het onderstel van de Solis 26 4wd is mede ontwikkeld en gefabriceerd door Yanmar, een erkende naam in de industrie.

Bovendien beschikt deze compacttractor over een PTO met drie standen en ruimte voor verschillende koppelingen zoals weilandbloters, klepelmaaiers, freesmachines en meer, zodat je het meeste uit jouw machine kunt halen.

Als bonus biedt de Solis 26 4wd een garantie van 5 jaar en een snelle levering van onderdelen via het Europees Solis onderdelencentrum.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare, veelzijdige en krachtige compact tractor voor jouw landbouwbehoeften, dan is de Solis 26 4wd precies wat je nodig hebt. Op maat gemaakt voor productieve dagen op het veld.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1055 kg

Vergelijkbare machines