Solis 20 minitractor NIEUW (18.5 PK mitsubishi) incl gazonbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 minitractor NIEUW (18.5 PK mitsubishi) incl gazonbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Je wil een sterke en betrouwbare tractor toevoegen aan je uitrusting? Ontdek de Solis 20 minitractor. Dit splinternieuw model is uitgerust met een krachtige 3-cilinder Mitsubishi motor van 18.5 PK en stuurbekrachtiging. Dit maakt de Solis 20 uitermate geschikt voor veeleisende klussen.

Dankzij de 4WD kan deze compacttractor zichzelf uitstekend op elk terrein bewegen. Hij weegt 810 kg, en heeft een hoge en lage gearing, waardoor je zelf de controle hebt over de snelheid tot maximaal 17 km/u.

Met een hefinrichting van 500 kg kan de Solis jouw zwaarste ladingen zonder moeite aan. De rolbeugel is neerklapbaar voor extra gebruiksgemak. En ook aan veiligheid en zichtbaarheid is gedacht: de tractor is voorzien van complete wegverlichting, een werklamp achter, en een zwaailicht.

De Solis 20 is breed inzetbaar met zowel voor- als achter trekhaak. Bovendien biedt de tractor comfort met zijn gazonbanden die een breedte hebben van circa 140 cm. Wat betreft garantie hoeft je geen zorgen te maken. We bieden je maar liefst 5 jaar garantie op deze minitractor.

Inruil en levering is mogelijk. En als je als ondernemer geïnteresseerd bent in een lease, dan kunnen we ook daarin voorzien. Neem contact met ons op en geef je bedrijfsnaam, adres en KvK-nr of BTW-nr voor België door. We sturen je zo snel mogelijk een offerte toe.

Je voertuigpark versterken met deze nieuwe Solis 20 minitractor is een uitstekende keuze voor nu, en vooral voor de toekomst.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines