Solis 20 minitractor NIEUW (18.5 PK mitsubishi) incl gazonbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 minitractor NIEUW (18.5 PK mitsubishi) incl gazonbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige, maar compacte tractor voor je werkzaamheden? Neem dan nu een kijkje bij onze gloednieuwe Solis 20 minitractor. Deze machine is uitgerust met een driecilinder 18.5 PK Mitsubishi motor en heeft een stuurbekrachtiging voor een moeiteloze besturing.

Onze Solis 20 is een multifunctionele tractor die veel voordelen biedt. Hij is uitgerust met stuurbekrachtiging waardoor je minder moeite hoeft te doen om de tractor te besturen. De tractor heeft een 4WD voor extra vermogen en een hoge en lage gearing voor efficiënte snelheidscontrole. En met een hefvermogen van 500 kg kun je al je zware taken gemakkelijk uitvoeren.

Deze minitractor is een beest als het op prestaties aankomt, maar ondanks zijn kracht weegt hij slechts 810 kg. Dit gewicht, in combinatie met zijn GAZON banden die circa 140 cm breed zijn, zorgt voor minimale impact op je terrein.

Veiligheid is een prioriteit voor ons en daarom heeft deze tractor een neerklapbare rolbeugel, complete wegverlichting, een werklamp aan de achterzijde en een zwaailicht. Voor extra veelzijdigheid heeft hij ook zowel een voor- als achtertrekhaak en twee hydraulische aansluitingen.

Bij aankoop van deze tractor ontvang je ook COC-papieren voor België en is inruil en levering mogelijk. En om je gemoedsrust te garanderen, bieden we 5 jaar garantie aan.

Voor ondernemers in Nederland en België bieden we bovendien leasemogelijkheden aan. Neem hiervoor contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een offerte toe.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines