Solis 26 4WD 24.5 PK minitractor NIEUW + frontlader / GAZONBANDEN

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 4WD 24.5 PK minitractor NIEUW + frontlader / GAZONBANDEN
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Solis 26 4WD, een gloednieuwe minitractor, compleet uitgerust met een frontlader. Deze compacte krachtpatser is voorzien van comfort en efficiency in één compact model.

Aangedreven door een driecilinder 24.5 pk Mitsubishi-motor, beschik je over voldoende vermogen voor je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zorgen de zes versnellingen vooruit en twee achteruit voor de nodige flexibiliteit op de werkvloer.

Je veiligheid is gegarandeerd met een opklapbare veiligheidsbeugel en een luxe geveerde stoel voor optimaal comfort tijdens het gebruik. Het stuur met stuurbekrachtiging zorgt voor een moeiteloze besturing.

Deze minitractor is verder uitgevoerd met gazonbanden, waardoor de totale breedte 140 cm is. Ideaal voor de wat kleinere ruimtes. De vierwielaandrijving zorgt voor goede tractie in alle omstandigheden. Verder beschikt de tractor over werklampen, topstangen, wegverlichting en een aanhangwagen lichtaansluiting.

Bij de koop van deze minitractor ben je verzekerd van snelle levering van onderdelen, dankzij de ondersteuning van ons Europees Solis Onderdelencentrum.

Tot slot, deze Solis 26 4WD is mede ontwikkeld en gefabriceerd door het Japanse Yanmar, dat garant staat voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van je minitractor.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze Solis 26 4WD een toevoeging kan zijn voor jouw werkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1200 kg

Vergelijkbare machines