• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 20 4WD (18.5 PK mitsubishi) minitractor NIEUW gazonbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 4WD (18.5 PK mitsubishi) minitractor NIEUW gazonbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Stap in de cabine van de Solis 20, een gloednieuwe minitractor met een krachtige 3 cilinder 18.5 PK Mitsubishi-motor. Deze compacte tractor is uitgerust met een 4WD en weegt slechts 810 kg, waardoor hij eenvoudig te manœuvreren is en toch alle kracht biedt die je nodig hebt op de velden. Door de hoge en lage gearing bereik je met gemak een snelheid van 17 km/u.

Bovendien biedt de Solis 20 een hefinrichting met een indrukwekkend hefvermogen van 500 kg - meer dan genoeg om zware klussen te klaren. Veiligheid is nooit een probleem dankzij de neerklapbare rolbeugel, complete wegverlichting, achterwerklamp en een zwaailicht.

Voeg daar een dubbele hydrauliekaansluiting, voor- en achtertrekhaak en gazonbanden aan toe en je hebt een machine die je door elke klus begeleidt. De breedte van ongeveer 140 cm is perfect voor soepele beweging over het terrein zonder de natuur te beschadigen.

Deze tractor wordt geleverd met COC-papieren voor België en tegen een meerprijs van €129, - ex btw kan een NL kenteken worden aangevraagd. Met gratis levering in zowel Nederland als België, is dit de ideale keuze voor professionals op zoek naar betrouwbaarheid en kracht op maat.

Het beste van alles? De Solis 20 wordt geleverd met 5 jaar garantie - een getuigenis van de toewijding aan kwaliteit van de fabrikant. Voor ondernemers in Nederland en België is er de mogelijkheid tot leasing. Stuur gewoon uw bedrijfsnaam, adres en kvk nr (voor België u BTW nr) en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte / acceptatie.

De Solis 20 is meer dan een minitractor, het is een partner die je kunt vertrouwen, elke dag weer. Duurzaam, betrouwbaar, krachtig. Dit is de Solis 20, voor jou gebouwd.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg