Solis 20 4WD minitractor 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 4WD minitractor 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, sterke tractor? Ontdek de Solis 20, een gloednieuw minitractor model dat dure waarde biedt voor je geld. Deze compacttractor wordt aangedreven door een 3-cilinder, 18.5 PK Mitsubishi-motor die bewezen prestaties levert. Met een gewicht van 810 kg, hoge en lage gearing en een topsnelheid van 17 km/u biedt deze machine robuuste prestaties.

De Solis 20 is niet alleen krachtig, maar ook handig. Dankzij een hefinrichting, capabel van het optillen van gewichten tot 500 kg, en een neerklapbare rolbeugel, kan deze machine alles aan wat je voormalige krachtpatsers niet aankonden. Of je nu achteruit of vooruit trekt, deze tractor heeft trekhaakmogelijkheden voor elke taak.

Uitgerust met complete wegverlichting, een achterwerklamp en een zwaailamp, is deze minitractor ontworpen om zelfs in lage zichtbaarheid te werken. Daarnaast is er een dubbelwerkend hydrauliek ventiel aan de mini tractor toegevoegd voor optimale prestaties. Met een breedte van slechts 92 cm is de Solis 20 een compacte keuze die zijn kracht niet verliest. Het is de droom van elke ondernemer.

En dan hebben we nog niet eens de spectaculaire garantie genoemd. Op de Solis 20 zit een garantie van 5 jaar. Ja, je leest het goed: vijf jaar. Dat is het soort zekerheid dat alleen een kwaliteitsproduct kan bieden. En dat is nog niet alles, we bieden gratis levering aan in heel Nederland en België.

Ontdek vandaag nog de Solis 20 minitractor en verander je manier van werken voorgoed.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines