• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota EK1261 minitractor NIEUW industriebanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelEK1261 minitractor NIEUW industriebanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de gloednieuwe Kubota EK1261 minitractor, ook bekend als Farmtrac FT26 MT. Met een 24.5 PK sterke Mitsubishi driecilinder Stage V dieselmotor biedt deze compacte trekker royale vermogensprestaties, perfect voor zelfs de meest veeleisende taken. Dankzij de vierwielaandrijving en het sperr diff systeem levert de Kubota EK1261 uitstekende tractie en controle onder verschillende omstandigheden.

Maak je klaar voor comfortabel werken met stuurbekrachtiging en een vlakke vloer voor een soepelere opstap en bediening. Deze tractor is voorzien van brede industriebanden van 148 cm, waardoor hij stabiel blijft op ongelijke terreinen. Daarnaast is het uitgerust met een opklapbare veiligheidsbeugel, zwaailicht, werklamp, en wegverlichting voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid.

De drie versnellingen vooruit en één achteruit bieden veelzijdigheid en flexibiliteit bij elke klus. Met het hefvermogen van 750 kg en een aftakastoerental van 540 tpm en 540E tpm is deze minitractor ideaal voor verschillende aanbouwapparatuur.

Deze Kubota EK1261 wordt geleverd met een ingebouwde smartphonehouder en lader voor je gemak, een trekhaak en dubbelwerkend ventiel en een Nederlands kenteken. Inruil en levering zijn mogelijk. Het is ook verkrijgbaar met verschillende extra's zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, houtklover, grondbak, en meer.

Als je ondernemer bent, hebben we leasemogelijkheden beschikbaar. Stuur ons je bedrijfsnaam, adres en kvk nr voor een offerte. Geniet van het comfort en de kracht van de Kubota EK1261 minitractor en maak je dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker.

Vergelijkbare machines