• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar SA 424 ACTIE op gazonbanden HST hydrostaat

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

N. Drost Handelsonderneming

Meikade 42
6718VK Ede gld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelSA 424 ACTIE op gazonbanden HST hydrostaat
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je zoekt naar betrouwbaarheid en optimaal rendement in de landbouw, overweeg dan de nieuwe Yanmar SA 424 Hydrostaat compact trekker. Deze machine staat klaar om je zware taken te verlichten met zijn wiel aandrijving en krachtige driefasenmotor.

De Yanmar SA 424 staat bekend om haar technische performance en solide bouw, onderstreept door een zeer goede algemene, technische en optische staat. Dit model wordt nieuw geleverd met een garantie van vijf jaar, een duidelijke indicator van de betrouwbaarheid die je kunt verwachten.

Enkele van de noemenswaardige functies zijn de gazonbanden, voor minimale belasting van je velden, en een rolbeugel voor extra veiligheid. De 2-groepen hydrostatische aandrijving verbetert de prestaties van de tractor, terwijl de achter- en middenaftakas samen met de dubbelwerkende hydraulische functie zorgt voor veelzijdige inzetbaarheid. Om je het leven nog makkelijker te maken, wordt de tractor geleverd met een kenteken.

Er zijn nog meer opties beschikbaar, waardoor je de Yanmar SA 424 Hydrostaat compact trekker volledig op je wensen kunt afstemmen. Let op, de vermelde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nico Drost.

Bovendien is levering door geheel Nederland en België mogelijk. Waar je ook bent, de Yanmar SA 424 Hydrostaat compact trekker kan de machine zijn die je landbouwbedrijf naar het volgende niveau tilt.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen19 kw
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Aangedreven as

As 2

PositieAchter
Aangedreven as

Vergelijkbare machines