• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone SD CURTAINSIDER

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TS Trucks

Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
ModelSD CURTAINSIDER
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Datum eerste registratie12-08-2013

Omschrijving

Ontdek deze uitzonderlijk onderhouden Krone SD CURTAINSIDER, een schuifzeilen van topkwaliteit met een bouwjaar van 2013. De robuuste bouw en uitstekende prestaties van deze machine garanderen een betrouwbare en efficiënte service voor al je transportbehoeften.

De Krone SD CURTAINSIDER, referentienummer TS592174 en serienummer WKESD000000592174, heeft een sterke reputatie voor de hoge kwaliteit en is ontworpen voor een lange levensduur met een minimum aan onderhoud.

Let op, de vermelde prijs is exclusief BTW en niet inbegrepen zijn de kosten voor onze transportservice naar de haven of exportdocumenten, ter waarde van €250,00.

Bezoek onze website www.tstrucks.nl voor meer informatie en foto's van de Krone SD CURTAINSIDER. Hoewel we ons uiterste best doen om je van de juiste informatie te voorzien, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op onze website.

Mis je kans niet om deze betrouwbare machine aan je vloot toe te voegen. De Krone SD CURTAINSIDER staat klaar om je bedrijf naar een hoger niveau van efficiëntie en productiviteit te brengen.