• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone STACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TS Trucks

Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
ModelSTACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Datum eerste registratie13-03-2013

Omschrijving

Ontdek de Krone Stack/Stapel 5 Curtain, een duurzame en betrouwbare machine van topkwaliteit. Geproduceerd in maart 2013, maar nog altijd in zeer goede staat, zowel qua uiterlijk, algehele constructie en technische functionaliteit. Dankzij zorgvuldig onderhoud en gebruik heeft dit model zijn waarde en prestaties bewezen.

Begin met plannen voor efficiënter werk en minder downtime. Met de vertrouwde en gerespecteerde naam van Krone, staat deze machine bekend om zijn robuustheid en efficiënte uitvoering - de ideale aanwinst voor elke serieuze onderneming.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Dit model heeft referentienummer TS570042 en serienummer WKESD000000570042. We streven ernaar om zo nauwkeurig mogelijk te zijn in onze beschrijvingen, maar kunnen helaas geen volledige garanties bieden op de gegevens op onze website.

Vergeet ook niet om te informeren naar onze transport service naar de haven en export documenten, deze zijn niet inbegrepen in de prijs. Bezoek onze website www.tstrucks.nl voor meer gedetailleerde informatie, toegevoegde specificaties en extra afbeeldingen van deze machine.

Maak van deze gelegenheid gebruik om te investeren in kwaliteit en efficiëntie. De Krone Stack/Stapel 5 Curtain is klaar om direct aan de slag te gaan en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

As 1

PositieAchter
Aangedreven as-

As 2

PositieAchter
Aangedreven as-

As 3

PositieAchter
Aangedreven as-