• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schmitz Cargobull STACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TS Trucks

Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchmitz Cargobull
ModelSTACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Datum eerste registratie03-10-2013

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, technisch sterke machine? Ontdek dan deze Schmitz Cargobull STACK/STAPEL 5 - CURTAIN. Gebouwd in oktober 2013, maar nog steeds in zeer goede staat – zowel algemeen, technisch als optisch.

Deze schuifzeilen van hoge kwaliteit is ontworpen om met gemak zware lasten te dragen en jouw werklast te verlichten. Het kan meer dan alleen meerdere stukken vervoeren. Het kan jouw dagelijkse operaties sneller, eenvoudiger en efficiënter maken.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is. En voor wat het waard is, dit object heeft referentienummer TS000002 en serienummer WKESD000000000002 voor jouw gemak en referentie.

Bij TSTRUCKS.NL zetten we ons in om jou de meest accurate informatie over onze objecten te verschaffen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze informatie zo nauwkeurig mogelijk is, kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

De in de prijs genoemde kosten zijn exclusief onze transportservice naar de haven en exportdocumenten die tegen een extra bedrag van €250 beschikbaar zijn. Voor meer details en foto's van deze indrukwekkende machine, bezoek ons op www.tstrucks.nl.

Zet vandaag nog de stap naar efficiëntere en betrouwbaardere operaties met deze Schmitz Cargobull STACK/STAPEL 5 - CURTAIN.

Specificaties

As 1

PositieAchter
Aangedreven as-

As 2

PositieAchter
Aangedreven as-

As 3

PositieAchter
Aangedreven as-