• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone STACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TS Trucks

Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
ModelSTACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Datum eerste registratie03-04-2013

Omschrijving

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige schuifzeilen die betrouwbaar en robuust is? Overweeg dan deze Krone Stack/Stapel 5. Gebouwd in april 2013, heeft deze machine een algemene, technische en optische staat die alle als 'zeer goed' worden beoordeeld.

Met referentienummer TS570066 en serienummer WKESD000000570066 willen we je laten weten dat deze Krone Stack/Stapel 5 geen enkel compromis kent op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Een belangrijk punt om op te merken is dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Bij ons ligt de nadruk op transparantie en betrouwbaarheid. De informatie die we voorzien over onze objecten is zo nauwkeurig mogelijk. Echter, deze informatie kan niet als absolute waarheid worden beschouwd, het kan in enkele gevallen afwijken om welke reden dan ook. Bovenop de getoonde prijs komen de kosten voor onze transportservice naar de haven of de kosten voor exportdocumenten ter waarde van €250,00.

Geïnteresseerd? Bezoek dan onze website www.tstrucks.nl - hier vind je meer informatie en foto's van deze Krone Stack/Stapel 5. We zijn erop gebrand om je te voorzien van de beste machines en diensten, dus neem een kijkje en zie wat we te bieden hebben.

Specificaties

As 1

PositieAchter
Aangedreven as-

As 2

PositieAchter
Aangedreven as-

As 3

PositieAchter
Aangedreven as-