• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Steyr 6340 Terrus CVT

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSteyr
Model6340 Terrus CVT
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht en prestaties van de Steyr 6340 Terrus CVT tractor, ontworpen voor maximale output en efficiëntie. Met een topsnelheid van 50 km/u kun je op tijd en efficiënt je werk doen. Deze tractor is uitgerust met 2 elektro-hydraulische midmount regelventielen en LED wegverlichting, inclusief hoog gemonteerde LED-lichten voor optimale zichtbaarheid.

Een CCLS hydraulische pomp met een capaciteit van 220 L/Min zorgt voor soepele en krachtige hydraulische prestaties. De tractor is voorzien van een 250 A wisselstroom dynamo en een hydraulische stabilisator. Extra duurzame HD (TC120) remschijven - met 2 per zijde - zorgen voor betrouwbaar stopvermogen. Een toegevoegde motorrem biedt extra veiligheid.

Deze tractor is voorzien van S-Guide level 3 voor nauwkeurige sturing, waardoor u het veld met gemak kunt navigeren. Met een totaal van 14 LED werklichten op het dak (6 voor en 8 achter), heb je belichting vanaf elke hoek.

Geniet onderweg van 4 Premium luidsprekers met subwoofer. Deze Steyr tractor heeft zelfs bediening op het spatbord achteraan van de aftakas, achterhef, ventiel, en toerentalomschakeling.

Voor de veiligheid is er een camera op de motorkap geïnstalleerd en ook achteraan de cabine. De actuele locatie van deze machine kan worden opgevraagd bij onze vertegenwoordiger. De Steyr 6340 Terrus CVT is niet zomaar een tractor, het is de machine die je nodig hebt om je taken efficiënt uit te voeren.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen250 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type650/60R34 VF Michelin

As 2

PositieAchter
Merk en type710/75R42 VF Michelin