• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case JXU

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2.650 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCase
ModelJXU
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren2.650 uur

Omschrijving

Zoek je een sterke en betrouwbare tractor die klaar is voor elke klus? Bekijk dan eens deze Case JXU. Met een topsnelheid van 40 km/u is dit werkpaard krachtig, terwijl zijn efficiëntie niet in het geding komt.

Deze machine is uitgerust met een powershuttle die elektrisch onder het stuur ligt voor eenvoudige bediening, en een powerclutch op de versnellingspook die extra controle biedt. Dat betekent dat je niet alleen kracht maar ook precisie tot je beschikking hebt, wat cruciaal kan zijn voor zware werkzaamheden.

Daarnaast heeft dit model een mechanische hefinrichting met lift-o-matic en snel vanghaken voor een soepele en betrouwbare werking. De voorlader is van het model Case IH LRX-1120 (Stoll) - robuust en betrouwbaar voor al je laadwerkzaamheden.

Bijzonder aan deze tractor is de Hydrofix snel sluiting op de laderarm. Dit maakt het mogelijk om snel en veilig te werken. De 3e Functie en Paralelgeleiding zorgen voor nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak. En met vering op de laderarm, is dit model ontworpen voor maximaal comfort - zelfs tijdens het zwaarste werk.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor de actuele locatie van deze machine, neem contact op met onze vertegenwoordiger. Ontdek vandaag nog de kracht en betrouwbaarheid van de Case JXU.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Merk en type440/65R24 Michelin

As 2

PositieAchter
Merk en type540/65R34 Michelin

Vergelijkbare machines