• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vicon Nieuwe Vicon Extra 332 XF Compact

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVicon
ModelNieuwe Vicon Extra 332 XF Compact
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek nu de Vicon Extra 332 XF Compact. Deze maaier biedt een ongeëvenaarde werkbreedte van 300 cm, perfect voor tal van maaiwerkzaamheden. Deze maaier is speciaal ontworpen voor stalvoeren met een opraapwagen, met de mogelijkheid om zwaden te maaien tot maar liefst 1.00 M.

Wat deze maaier echt uniek maakt, is de instelbare zwad breedte. Je kunt dit eenvoudig aanpassen tot 1.00, 1.15, of 1.30 M. Dit geeft je de flexibiliteit voor verschillende maaitoepassingen, afhankelijk van je behoeften en het soort werk dat je moet uitvoeren.

Een bijzonder kenmerk van de Vicon Extra 332 XF Compact is dat het gewas de grond niet raakt wanneer het wordt samengevoegd. Dit leidt tot minder risico op verontreiniging en helpt bij het behoud van de kwaliteit van je maaisels.

Het vakkundig ontworpen maai mechanisme legt het gewas in een luchtig zwad neer, waardoor het makkelijker op te rapen is met minimale gewasverliezen. Dit betekent minder werk voor jou en een efficiënter maai proces.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Neem contact op met je vertegenwoordiger voor de actuele locatie van deze machine. We kijken ernaar uit je te helpen je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen met de Vicon Extra 332 XF Compact.

Vergelijkbare machines