• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

New Holland FR

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNew Holland
ModelFR
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar extra kracht voor je landbouwactiviteiten? Overweeg dan deze New Holland FR Combine machine. Deze machine is speciaal ontworpen om je bij je dagelijkse landbouwtaken te ondersteunen. Het wordt geleverd met een overjarige losbuis, een essentiële toevoeging die de functionaliteit en prestaties van de machine verbetert. Deze geweldige combinatie maakt snelle en efficiënte landbouwprocessen mogelijk en maakt verschillende taken veel gemakkelijker voor de gebruiker.

Het is belangrijk te vermelden dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Nog steeds ben je verzekerd van grote waarde voor je geld. Wij geloven immers dat iedere serieuze landbouwondernemer toegang moet hebben tot premium kwaliteit tegen betaalbare kosten.

Wil je de New Holland FR Combine en zijn overjarige losbuis eens in actie zien? Vraag dan onze vertegenwoordiger om de actuele locatie van deze machine. Deze geweldige landbouwmachine is een waardevolle aanvulling op elke landbouwactiviteit en kan een grote impact hebben op je bedrijfsresultaten.

Vergelijkbare machines