• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 500 kVa silent generator set - LT-W400GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelGiga power 500 kVa silent generator set - LT-W400GF
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Dit is een solide en betrouwbare generator van het merk Giga Power. Met een unit power van 500KVA en 400KW, biedt het type LT-W400GF een krachtige en ononderbroken stroomvoorziening voor al jouw energiebehoeften. Het model kenmerkt zich door een stabiele stroomopwekking met een rated power factor van cOSφ = 0.8 (hysteresis), een rated output voltage van 400V/230V en een rated frequentie van 50Hz.

Deze Giga Power generator wordt aangedreven door een robuuste en betrouwbare 6-cilinder Cummins dieselmotor, type HKC6CT550E21, met een hoofd-/standby-vermogen van 428kW. Dit houdt in dat hij klaar is om in te springen bij een stroomuitval.

Het apparaat is uitgerust met een automatisch controlesysteem dat helpt bij het eenvoudig monitoren en optimaliseren van prestaties. Daarnaast zijn er voorzieningen voor de energieopslag zoals een 120A/2 lood-zuurbatterij, verder verbeterd door de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Shanghai Duning generator.

De Giga Power generator, met referentienummer 00031837 en serienummer DG2212528, komt in een strakke zwarte kleur die perfect zal passen bij de rest van je equipment. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW en het product voldoet aan de CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de essentiële eisen van de relevante Europese gezondheids-, veiligheids- en milieubeschermingswetgeving.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare stroomoplossing voor je bouwplaats, je evenement of als standby voor je bedrijf, deze Giga Power generator is de perfecte keuze met een indrukwekkende betrouwbaarheid en uitstekende prestaties.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen400 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd
  • T1 goederen

Vergelijkbare machines