• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ozgul LW4 EU 2SS Dutch registrated (OV-48-BV)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
Foto 22
Foto 23
Foto 24
Foto 25
Foto 26
Foto 27
Foto 28
Foto 29
Foto 30
1/30

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
ModelLW4 EU 2SS
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, CE-gecertificeerde dieplader? Kijk niet verder, de Özgül 'null' dieplader is mogelijk perfect voor jou. Dit model is na slechts 15.000 km demo nog steeds in topconditie en klaar om het zware werk aan te pakken met een bruto voertuiggewicht van maar liefst 70.000 kg en een laadvermogen van 57.000 kg.

Deze Özgül dieplader beschikt over een technisch geavanceerd design, van de S355 stalen chassisconstructie tot de automatische en robotlassen voor superieure sterkte en duurzaamheid. De dieplader is ook uitgerust met Özkoç Trax of Osman Koç Turbo trommelremmen op de 4 x 12 ton assen voor betrouwbare remkracht, terwijl de 1e as automatisch en de 4e as handmatig kan worden gelift voor extra veelzijdigheid.

Op vlak van bestuurbaarheid beschikt deze dieplader over luchtvering en zijn de 3e en 4e as zelfsturend. De banden zijn van Fulda, Pirelli of Goodyear merk en staan op 16+1 stalen velgen van Jantas of Ako merk.

Met Wabco EBS (4S/3M) met RSS volgens EC Richtlijn met ADR aanpassing, biedt deze dieplader een uitmuntend remsysteem. Bijkomend beschikt deze dieplader over een elektrisch systeem van 24V, conform de SAE normen met een ADR aanpassing.

De hydraulisch bediende achterste laadrampen zijn voorzien van een elektropomp voor hydraulische functies met afstandsbediening. De kleur van de dieplader is op aanvraag en de verfapplicatie omvat zandstralen, chemisch reinigen, HYZINC bedekking, epoxy bedekking en 2 lagen acrylverf.

Verdere accessoires omvatten lashing ringen, gecertificeerde Expray spatborden, een kunststof watertank, wielkeggen en houders, zijverlengingen, zijbeschermingen, een gereedschapskist, een reservebanddrager met band, handmatige steunpoten aan de achterkant, reflecterende tape en reflector signalen, zijverlenging reflectoren, een stalen voorpaneel, aluminium zijpanelen op de zwanenhals sectie en een plaquette plaatsen op de achterste laadrampen of bumper.

Het is belangrijk om te vermelden dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Raadpleeg referentienummer 00031282 voor deze specifieke Özgül dieplader. De vorige eigenaar heeft een COC-verklaring beschikbaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13000 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines