• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W50-GF 62.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model62.5KVA Silent Set LT-W50-GF
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige generator voor je project? Bekijk dan deze efficiënte Giga Power generator. Met een Unit Power van 62.5 KVA en een vermogen van 50 KW, is deze generator ontworpen om langdurig stabiel te presteren.

De generator is uitgerust met een gerespecteerde Weifang Power-dieselmotor. Deze viercilindermotor is niet alleen krachtig met een vermogen van 55kW voor zowel hoofd- als standby-werkzaamheden, maar is ook gebouwd om duurzaam en betrouwbaar te zijn.

Bij een beoordelingsfactor van cOSφ = 0.8 (hysteresis), kan je rekenen op constant vermogen. Met zijn beoordeelde outputvoltage van 400V/230V, beoordeelde stroom van 90A en een beoordeelde frequentie van 50Hz, deze generator kan zware belastingen aan en draait op een standaardsnelheid van 1500 rpm voor optimale prestaties.

De generator is ergonomisch ontworpen en heeft een aantrekkelijk uiterlijk in grijze, witte, en blauwe kleuren. Bovendien is de generator uitgerust met een Shanghai Duning generator merk, een van de meest vertrouwde namen in de industrie. Het heeft ook een automatisch besturingssysteem voor een soepel en probleemloos gebruik.

Bovendien wordt deze generator geleverd met een standaardconfiguratie + ATS Mute Box en een waterverwarmer als extraatje. Met het oog op de veiligheid is er ook een 60A/2 lood-zuurbatterij geïnstalleerd.

Bent u klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen met een betrouwbare en krachtige generator? Neem vandaag nog contact met ons op met referentienummer 00032028. Let op, genoemde prijs is exclusief BTW. De generator voldoet aan CE-standaarden voor extra gemoedsrust.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines