• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

62.5KVA Silent Set Giga power LT-W50-GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W50-GF 62.5KVA silent set
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Verken de kracht van de Giga Power generator, model LT-W50GF. Deze betrouwbare bron van elektriciteit levert een schone en stabiele energievoorziening, wat hem ideaal maakt voor zowel grote als kleine klussen.

Deze generator valt op door zijn indrukwekkende specificaties. Met een unitvermogen van 62.5KVA en een nominale werkspanning van maar liefst 50KW, kan de Giga Power alle uitdagingen aan. De nominale uitgangsspanning van 400V/230V en een maximale stroom van 90A zorgen ervoor dat uw apparatuur altijd soepel werkt, zelfs onder de zwaarste condities.

De Giga Power draait op een Weifang Power-dieselmotor, model ZH4105ZD. Deze heeft vier cilinders en levert een indrukwekkend vermogen van 55kW, zowel in de hoofd- als in de standby-modus. Dit maakt deze generator niet alleen krachtig, maar ook zeer betrouwbaar.

De generator is uitgerust met een automatisch controlesysteem en geleverd met een standaardconfiguratie + ATS Mute Box. Daarnaast krijgt u er een Lead-zuur batterij van 60A/2 bij. Voeg daarbij de bijgeleverde waterverwarmer en je hebt een ongelooflijk veelzijdige stroomoplossing.

Verkrijgbaar in grijs, wit en blauw en uitgerust met een hoogwaardige generator van het merk Shanghai Duning, brengt de Giga Power klasse en functie samen. Of u nu stroom nodig heeft voor een klein bouwproject of voor een groot evenement, dit model is een betrouwbare keuze.

Het referentienummer van dit model is 00032025 en het serienummer is DG2301051. Deze generator is CE-gecertificeerd, wat aangeeft dat het voldoet aan de hoge veiligheids-, gezondheids-, en milieueisen van de EU.

Let op: de weergegeven prijs is exclusief BTW. Neem contact met ons op voor verdere informatie en prijzen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines