• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 62.5 KVA silent generator set - LT-W50-GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model62.5 KVA silent generator set - LT-W50-GF
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Maak kennis met deze indrukwekkende generator van het merk Giga Power. Met zijn sterke motor van het type Null, belooft hij betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gestroomlijnd naar model LT-W50GF, genereert hij een indrukwekkende vermogensoutput van 62.5KVA, oftewel 50KW. Dankzij de 0.8 hysteresis power factor, zorgt deze machine voor een stabiele en continu output, zelfs onder zwaar belaste omstandigheden.

Deze generator zal je zeker niet teleurstellen qua prestaties. Met zijn hoog geclassificeerde uitgangsspanning van 400V/230V en een stroom van 90A draait deze generator vlekkeloos op een frequentie van 50Hz en een snelheid van 1500 rpm. Het motormerk Weifang Power heeft een reputatie voor het leveren van robuuste en duurzame machines. Deze generator, in de kleuren grijs, wit en blauw, is daarop geen uitzondering.

Als het aankomt op de motor, biedt de dieselversie van het model ZH4105ZD met vier cilinders een vermogen van 55kW. De generator wordt bovendien aangedreven door een sterke motor van topmerk Shanghai Duning. Het automatische controlesysteem maakt de bediening van deze machine eenvoudig en handig, terwijl de standaardconfiguratie met het Automatic Transfer Switch (ATS) Mute box zorgt voor een stille werking.

Met een krachtige loodzuur batterij van 60A/2 en een waterverwarmingssysteem is deze generator klaar om aan al je vermogenseisen te voldoen. Onthoud het referentienummer SER00032021 van deze Giga Power Null, het heeft een CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de nodige EU-richtlijnen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubescherming. Let wel, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Mis deze kans niet en versterk jouw bedrijfsactiviteiten met deze sterke en betrouwbare Giga Power generator.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw
Type motorWei Fang Power ZH4105ZD
Gewicht900 kg

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines