• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 62.5 KVA closed generator set - LT-W50GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model62.5 KVA closed generator set - LT-W50GF
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Deze krachtige generator van merk Giga Power, type null, modelnummer LT-W50GF, is een industriële krachtbron. Hij levert een unitvermogen van 62,5KVA en 50KW en zorgt voor een constante stroomvoorziening, wat hem ideaal maakt voor elke werkomgeving die een betrouwbare energiebron vereist.

In zijn hart zit een motor van het merk Weifang Power, geliefd om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. De motor, model ZH4105ZD, is een vier-cilinder dieselmotor. Zijn hoofdvermogen is een krachtige 55kW, waardoor het gemak en vertrouwen brengt in zelfs de meest veeleisende situaties.

Deze generator heeft bovendien een automatisch controlesysteem, voor een gecontroleerde en betrouwbare werking. De standaardconfiguratie wordt geleverd met een ATS Mute box om de geluidsemissie te verminderen en draagt zo bij aan een stille werkomgeving. Daarnaast is de generator uitgerust met een lood-zuur batterij, model 60A/2, om een extra energiereserve te bieden wanneer dat nodig is.

Deze generator is niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk, verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en blauw. We bieden de generator aan met een waterverwarmingssysteem als extra cadeau.

Het product is CE-gemarkeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsvereisten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een betrouwbaar en gecertificeerd product koopt. Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Het referentienummer voor dit product is 00032018 en het serienummer is DG2301029.

Met zijn indrukwekkende specificaties en betrouwbaarheid is deze Giga Power null een clevere keuze voor al je generator behoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw
Type motorWei Fang Power ZH4105D
Gewicht900 kg

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines