• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 62.5 KVA closed generator set - LT-W50GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model62.5 KVA closed generator set - LT-W50GF
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Kom eens kijken naar deze zeer betrouwbare Giga Power generator, model LT-W50GF. Deze generator levert een eenheidsvermogen van 62.5KVA en heeft een uitgangsvermogen van 50KW. Met een brandstofverbruik dat efficiënt wordt beheerd door de nauwkeurig afgestelde Weifang Power motor, is dit een machine die je altijd kunt vertrouwen.

Deze generator heeft een nominaal vermogen van cOSφ = 0.8 (met hysteresis), waardoor hij ideaal is voor allerlei verschillende toepassingen die betrouwbare en consistente stroomvoorziening vereisen. De generator produceert een nominale uitgangsspanning van 400V/230V en een nominale stroom van 90A, wat de overdracht van vermogen naar je elektrische systemen soepel en efficiënt maakt.

Met een rotatiesnelheid van 1500rpm biedt deze generator de snelheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je werk te doen. Bovendien is de motor, de ZH4105ZD, ontworpen voor zowel hoofd- als standby-gebruik en levert hij maar liefst 55kW aan vermogen.

De Giga Power generator is beschikbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, wit en blauw, en past dus in iedere bedrijfsomgeving. Daarnaast is deze betrouwbare machine uitgerust met een generator van het merk Shanghai Duning, één van de meest gerespecteerde namen in de branche.

Ons referentienummer voor deze generator is 00031890 en het serienummer is DG2211099. Ben je geïnteresseerd om de bedrijfscontinuïteit en efficiëntie te verbeteren met deze Giga Power generator? Neem dan snel contact met ons op. Let op, de genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw
Type motorWei Fang Power ZH4105D
Gewicht900 kg

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines