• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 62.5KVA silent generator set - LT-W50-GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model62.5KVA silent generator set - LT-W50-GF
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige generator, kijk dan eens naar deze Giga Power null. Deze generator is ideaal voor plekken waar je ononderbroken, stabiele stroom nodig hebt. Het is uitgerust met een Unit Power van 62.5 KVA en een LT-W50GF model, wat betekent dat het kan leveren tot 50 KW.

Dit model heeft een rated power factor van cOSφ = 0.8 (hysteresis). Hiermee levert het een consistente energiestroom, wat essentieel is tijdens cruciale momenten. De hoogwaardige dieselgenerator levert een bedrijfs-/standby-vermogen van 55 kW en is uitgerust met vier cilinders voor een efficiënte werking.

Dankzij zijn rated output voltage van 400V/230V en rated current van 90A, behoudt de generator een solide prestatie onder verschillende omstandigheden. Met een rated frequency van 50Hz en rated speed van 1500rpm leveren de vermogen en efficiëntie van deze generator de stabiliteit die nodig is voor meervoudig en zwaar gebruik.

De generator wordt geleverd in verschillende kleuren, waaronder grijs, wit en blauw, zodat het ontwerp perfect past bij de esthetiek van jouw plek. Bovendien is het uitgerust met een Automatic Control System en zijn verschillende maten beschikbaar om aan je specifieke plaatsingsbehoefte te voldoen.

Deze generator met serienummer DG2212318 wordt ook geleverd met een standaard configuratie+ATS Mute box, een weggevertje van waterverwarming en een lood-zuur batterij van 60A/2, die de operationele efficiëntie verder verbetert.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Ons referentienummer voor dit product is 00031738. Haal vandaag nog deze Giga Power null generator in huis om te profiteren van een betrouwbare en gestage stroomvoorziening.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines