• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W50-GF 62.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W50-GF 62.5KVA silent set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht van deze Giga Power generator. Het betreft hier een generator van een stevig kaliber, ideaal voor situaties waar betrouwbaarheid en kracht voorop staan.

Deze generator, genaamd de Giga Power LT-W50GF, is een betrouwbare krachtbron voor jouw projecten. De eenheid heeft een vermogen van 62.5KVA en geleverde prestatie bedraagt 50KW bij een vermogensfactor van cOSφ = 0.8 (hysteresis). Met een uitgangsspanning van 400V/230V, een stroom van 90A en een frequentie van 50Hz, staat deze generator klaar om jouw projecten te ondersteunen.

Zowel de uitgangsspanning als de frequentie zijn constant, dankzij de betrouwbare Weifang Power motor, model ZH4105ZD. Deze dieselmotor levert een betrouwbare prestatie van 55kW bij zowel hoofd- als stand-bygebruik. De vier-cilindermotor is robuust en gebouwd om lang mee te gaan.

De generator zelf is afkomstig van Shanghai Duning, een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit van hun producten. Bovendien is er een automatisch besturingssysteem aanwezig, dus het beheer en onderhoud van dit apparaat is eenvoudig. De standaard configuratie wordt geleverd met een geluidsdichte kast en een waterverwarmingssysteem als bonus.

Esthetisch gezien komt de generator in een keuze van drie kleuren: grijs, wit en blauw. Met een CIS-certificering op zak, is deze Giga Power generator een betrouwbare, krachtige keuze voor jouw projecten.

Het referentienummer van deze machine is 00032081 met serienummer DG2301053. Let op: de aangegeven prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines