• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W50-GF 62.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W50-GF 62.5KVA silent set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stap in de wereld van betrouwbare energievoorziening met deze robuuste generator van het merk Giga Power. Dit type, het LT-W50GF model, is ontworpen om op consistente basis te presteren en is uitgerust met een betrouwbare Weifang Power motor en een Shanghai Duning generator, waardoor het een krachtig apparaat is dat zich kan meten met de besten in de industrie.

Deze Giga Power generator levert een indrukwekkende eenheid van 62.5KVA. De kracht wordt versterkt door een dieselmotor, model ZH4105ZD, met vier cilinders die zorgen voor maximale efficiëntie. Bovendien kan deze krachtpatser een maximale uitgangsstroom van 90A en een frequentie van 50Hz bereiken bij een snelheid van 1500rpm.

De generator is afgewerkt in een praktisch driekleurig design in grijs, wit en blauw. En het biedt meer dan alleen elegantie - voor duurzaamheid en continu krachtlevering zorgt een loodzuuraccu van 60A/2. Het wordt standaard geleverd met een automatisch bedieningssysteem plus een mute box om geluidsoverlast tot een minimum te beperken.

Als kers op de taart wordt deze generator geleverd met een gratis waterverwarmingsapparaat om aan al je energiebehoeften te voldoen.

Houd er rekening mee dat deze unit is gecertificeerd met een CE-markering en het getoonde bedrag is exclusief BTW. Het referentienummer voor dit krachtige model is 00032079 en het serienummer is DG2301050.

Vertrouw op de robuuste Giga Power generator voor al uw energiebehoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines