• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga Power 37.5KVA Closed Set LT-W30GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5KVA Closed Set LT-W30GF
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare generator? Bekijk dan onze Giga Power 37.5KVA Closed Set LT-W30GF, een machine die kracht combineert met duurzaamheid.

Deze generator is CE gemarkeerd en heeft het serienummer DG2301013, wat getuigt van zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. De motor is geproduceerd door Weifang Power, een bekende leverancier in de industrie, en is geïnstalleerd in een stille box voor een geluidsarme werking.

Het model LT-W30GF levert indrukwekkende prestaties met een nominaal vermogen van 30.1KW en een vermogensfactor van cOSφ = 0.8. Met een nominaal uitgangsspanning van 400V/230V en een nominale stroom van 54A, biedt deze generator een stabiele en betrouwbare energievoorziening.

Ondanks zijn kracht, werkt deze generator vrij efficiënt. Dankzij het brandstofverbruik van slechts 2.5-3L per uur, kost het je niet veel om hem te laten draaien. Daarnaast heeft de generator een producesnellheid van 1500rpm, waardoor hij ook in staat is om snel op te starten en te reageren op stroombehoeften.

De kwaliteit en het vakmanschap van deze generator wordt verder onderstreept door het gebruik van een lood-zuurbatterij van 60A/2 en een automatisch controlesysteem, dat de bediening eenvoudig en probleemloos maakt.

Deze generator heeft een klassiek ontwerp in de kleuren grijs, wit en blauw, en is standaard geconfigureerd met een ATS stille box die de machine tijdens het gebruik dempt. Met een motor met vier cilinders voor optimale prestaties en een generator van het merk Shanghai Duning, ben je verzekerd van de beste prestaties voor al je stroombehoeften.

Met Giga Power's 37.5KVA Closed Set LT-W30GF generator beschik je over betrouwbare, krachtige en efficiënte apparatuur. Ideaal voor wie een betrouwbare energievoorziening zoekt zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Referentienummer voor dit product is 00032063. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines