• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA closed set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5KVA Closed Set LT-W30GF
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare generator om de stroomvoorziening van je project veilig te stellen? Maak kennis met deze robuuste Giga Power generator, type LT-W30GF. Een stevige krachtpatser die je niet in de steek laat.

De generator heeft een krachtige motor van Weifang Power, model ZH4100D, die met een vermogen van 30.1 kW zorgt voor een betrouwbare stroomvoorziening. Het betreft hier een viercilinder dieselmotor, waarvan de brandstofverbruik tussen de 2.5 tot 3 liter per uur ligt. Dankzij het model Shanghai Duning als generator, kan deze machine een uitgangsspanning van 400V/230V leveren met een constant vermogen, en dat tegen een vermogensfactor van 0.8 (cosφ = 0.8).

De generator is fraai afgewerkt in de kleuren grijs, wit en blauw en beschikt over een geautomatiseerd besturingssysteem voor gemakkelijk gebruik. De Giga Power LT-W30GF is uitgerust met een 60A/2 loodzuurbatterij, maar er kan ook moeiteloos geschakeld worden naar andere krachtbronnen dankzij het standaard ingebouwde automatische transfersysteem (ATS). Tevens is de generator voorzien van een stille behuizing, ideaal voor situaties waarin geluidsoverlast tot een minimum beperkt moet worden.

Referentienummer voor deze Giga Power LT-W30GF is 00032069 en het serienummer is DG2301021. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW. De generator voldoet aan de CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Kortom, ben je op zoek naar een sterke, robuuste generator die betrouwbaar presteert onder alle omstandigheden? Dan is deze Giga Power LT-W30GF generator precies wat je nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines