• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga Power 37.5KVA Closed Set LT-W30GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5KVA Closed Set LT-W30GF
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Dit is de LT-W30GF generator, die zowel kracht als efficiëntie biedt. Deze machine heeft een indrukwekkende kracht van 30.1KW. Daarnaast heeft hij een beoordeelde vermogensfactor van cOSφ = 0.8 (hysteresis), wat betekent dat hij betrouwbaar en duurzaam is. De generator heeft een beoordeelde uitgangsspanning van 400V/230V, wat betekent dat hij de kracht heeft om bijna elke taak aan te kunnen.

Deze generator is uitgerust met een Weifang Power-brandmotor, bekend om hun betrouwbaarheid en kracht. Met vier cilinders kan deze generator elke klus aan. De kleur van de generator kan variëren van grijs tot wit tot blauw, waardoor hij in elke omgeving past.

Waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van deze generator is het automatisch bedieningssysteem. Hierdoor heb je altijd de best mogelijke controle over de machine. De machine is ook standaard uitgerust met een ATS Mute box, voor optimale prestaties en gebruiksgemak.

De generator is zeer brandstofzuinig met een verbruik van 2.5-3L/uur. Daarnaast wordt hij geleverd met een 60A/2 lood-zuur-accu en het generatormerk is Shanghai Duning. Deze generator heeft CE-markering en ons referentienummer is 00032056 met serienummer DG2302017. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer details, neem gerust contact met ons op.

Kortom, de LT-W30GF generator is een krachtige, efficiënte en betrouwbare keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines