• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga Power 37.5KVA Closed Set LT-W30GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5KVA Closed Set LT-W30GF
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de kracht van deze hoogwaardige LT-W30GF generator. Aangedreven door een Weifang Power motor en gekoppeld aan een betrouwbare Shanghai Duning generator, deze unit is ontworpen om te presteren onder druk en levert een indrukwekkende 30.1KW aan vermogen.

Deze generator heeft een uitstekend rendement, met een nominale stroom van 54A en een nominale frequentie van 50Hz. Bovendien zorgt de viercilindermotor voor maximale energie-efficiëntie. Met een brandstofverbruik van slechts 2.5-3L per uur biedt het maximale efficiëntie voor uw energiebehoeften.

Wat betreft functionaliteit, deze generator is uitgerust met een automatisch besturingssysteem voor gemakkelijke en efficiënte bediening. De standaardconfiguratie is bovendien compleet met een 'Mute box' voor geluidsreductie tijdens gebruik, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan een rustige werkomgeving.

Deze machine is niet alleen technisch indrukwekkend, maar ook visueel aantrekkelijk, beschikbaar in een scala van kleuren - grijs, wit of blauw.

Deze generator heeft een CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan de vereiste EU-normen voor gezondheid, veiligheid en milieubescherming. De weergegeven prijs is exclusief BTW.

Als bonus, deze generator wordt geleverd met een 60A/2 loodzuuraccu voor extra gemak. Vertrouw op de LT-W30GF generator van Weifang Power voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Meld u aan met referentienummer 00032057 om deze robuuste, krachtige en efficiënte oplossing voor uw energiebehoeften te bemachtigen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines