• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA closed set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5KVA Closed Set LT-W30GF
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze betrouwbare en sterke Giga Power generator is uitgerust met alles wat je nodig hebt om een stabiele stroomvoorziening te garanderen. De generator draagt het referentienummer 00032055 en is CE-gecertificeerd, dus je kunt erop vertrouwen dat het voldoet aan de Europese regelgeving.

Dit specifieke model, de LT-W30GF, heeft een vermogen van 30.1KW, een nominale uitgangsspanning van 400V/230V en een nominale stroom van 54A. De generator werkt met een snelheid van 1500rpm en heeft een frequentie van 50Hz. Deze generator levert hoge prestaties, met heel benijdenswaardige specificaties en hoge betrouwbaarheid.

Aangedreven door een Weifang Power ZH4100D dieselmotor, bekend om hun duurzaamheid en prestaties, draagt deze 4-cilindermotor bij aan de uitstekende prestaties van deze Giga Power generator. Met een brandstofverbruik van slechts 2.5-3L per uur, is deze generator ook zeer efficiënt.

De generator is afgewerkt in de kleuren grijs, wit en blauw, wat hem niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk maakt. Het wordt standaard geleverd met een automatisch besturingssysteem, een ATS Mute box en een Shanghai Duning Generator merk met loodzuurbatterij 60A/2, die ervoor zorgt dat het systeem altijd klaar is om op te starten wanneer dat nodig is.

Met de Giga Power LT-W30GF hoef je je geen zorgen meer te maken over stroomuitval of stroomtekorten. Deze krachtige generator staat klaar om in te springen wanneer het maar nodig is.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines