• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 37.5 kVA LT-W30GF open set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5 kVA LT-W30GF open set
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de kracht en betrouwbaarheid van de GIGA POWER LT-W30GF generator. Deze toonaangevende machine, met een unit power van 37.5KVA en een vermogen van 30.1KW, is ontworpen om continu en efficiënt te presteren onder de moeilijkste omstandigheden.

De GIGA Power biedt een indrukwekkende uitgangsspanning van 400V/230V en een stroom van 54A. Met een beoordeelde frequentie van 50Hz en een snelheid van 1500rpm, kan deze generator zonder problemen werken, ongeacht hoe intensief de gebruiksvereisten zijn.

De robuuste machine is uitgerust met een Weifang Power motor, bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties. Deze motor, het model ZH4100D, heeft vier cilinders, wat aantoont dat hij bestand is tegen hoge belastingen en nog steeds efficiënt presteert.

De GIGA POWER generator heeft daarnaast een automatisch besturingssysteem en is standaard uitgerust met een lood-zuur batterij van 60A/2. De brandstofconsumptie is minimaal, tussen de 2.5 en 3 liter per uur, wat zorgt voor een optimale werking met minder kosten.

De generator is verkrijgbaar in verschillende kleuren - grijs, wit en blauw, waardoor je voor een kleur kunt kiezen die past bij jouw smaak en behoeften.

Betrouwbaar, efficiënt en gebouwd om lang mee te gaan - de GIGA POWER LT-W30GF generator is de juiste keuze voor al je stroombehoeften. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Het referentienummer van dit product is 00031758 en het serienummer is DG2212303.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Open verzameling

Vergelijkbare machines