• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power 37.5 KVA Silent generator set - LT-W30GF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model37.5 KVA Silent generator set - LT-W30GF
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Dit is je kans om een robuuste en betrouwbare generator aan je machinelijn toe te voegen. We hebben een Giga Power generator in de aanbieding, exact model LT-W30GF. De krachtige unit levert een vermogen van 37.5KVA en een nominaal vermogen van 30.1KW, ideaal voor diverse industriële toepassingen en grote projecten.

De generator is uitgerust met een dieselmotor van het type ZH4100D, met vier cilinders voor optimale prestaties. Je kunt rekenen op een stabiele en betrouwbare energieopwekking, zelfs onder de ruigste omstandigheden. De nominale uitgangsspanning is 400V/230V, het nominaal vermogen bedraagt 30.1kW. Dit alles bij een nominaal toerental van 1500rpm dat staat voor de stabiliteit van deze machine.

De generator is beschikbaar in de tinten grijs, wit en blauw, dus je kunt de stijl kiezen die het beste bij jouw behoeften passen. Het geheel is samengepakt in een slanke en compacte afmeting van 2380×1040×1480mm en weegt een solide 850kg.

Deze Giga Power generator bevat een automatisch controlesysteem, de standaarduitrusting en een stille box inbegrepen. Bovendien bieden we ook een gratis waterverwarmingssysteem bij deze unit. De generator wordt geleverd met een lood-zuuraccu van 60A/2, ontworpen door Shanghai Duning.

Dit is één ding zeker: de Giga Power LT-W30GF generator biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid met betrouwbare prestaties, die perfect aansluit bij je energiebehoeften op grote schaal. We kijken uit naar je interesse.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines