• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA closed set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA closed set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Giga Power null generator is een krachtige en betrouwbare keuze voor je energiebehoeften. Met de betrouwbare CE-markering en het referentienummer 00032073, weet je zeker dat deze machine getest is volgens hoge kwaliteitsstandaarden.

Dit model, aangeduid als LT-W30GF, heeft een vermogen van 30.1KW. Aangedreven door een Weifang Power motor met vier cilinders levert deze generator betrouwbare prestaties. De dieselmotor, zowel hoofd- als reserve, heeft ook een kracht van 30.1kW, wat zorgt voor een continue stroomvoorziening in elke situatie.

De generator levert een uitgangsspanning van 400V/230V, een stroom van 54A en een frequentie van 50Hz, ideaal voor de meeste industriële toepassingen.

De Giga Power null generator komt in heldere grijze, witte en blauwe kleurvariaties. De machine is uitgerust met een automatisch besturingssysteem en standaardconfiguratie, waardoor bediening en onderhoud eenvoudig zijn. Een bijkomend voordeel is het efficiënte brandstofverbruik van 2.5-3L per uur, waardoor je operationele kosten tot een minimum worden beperkt.

Met het merk Shanghai Duning als leverancier van de generator en een goede lead-acid batterij van 60A/2, biedt de Giga Power null generator niet alleen prestaties, maar ook betrouwbaarheid.

Kortom, kies voor de Giga Power null generator als je op zoek bent naar een machine die betrouwbaarheid en efficiëntie combineert in één pakket.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines