• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA closed set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA closed set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Giga Power null is een krachtige en betrouwbare generator. Door zijn CE-markering weet je zeker dat hij voldoet aan de hoge Europese veiligheids- en gezondheidsnormen. Het referentienummer van deze generator is 00032072 en het serienummer is DG2301025, wat het nog makkelijker voor je maakt om meer informatie over deze machine op te zoeken.

De motor is van het merk Weifang Power en het model is de ZH4100D. Dit powerstation levert een uitstekende performance met een vermogen van 30.1KW. De generator is uitgerust met vier cilinders, wat zorgt voor een continue sterke stroomvoorziening. Zijn nominale stroomcapaciteit is 54A. Frequente gebruikers zullen het nut van de 60A/2 lood-zuuraccu inzien, welke zorgt voor betrouwbare startprestaties.

Het rated output voltage van deze generator is 400V/230V en de genomineerde frequentie is 50Hz. Voeg daar de rated speed van 1500 rpm aan toe en je hebt een generator die kan leveren onder verschillende omstandigheden. Bovendien is hij voorzien van een standaard configuratie en een automatisch controlesysteem. Zo kan de generator helderheid brengen op de donkerste plekken, zonder enige moeite.

De generator komt bovendien in drie verschillende kleuren: grijs, wit en blauw. De gemiddelde brandstofconsumptie ligt tussen de 2.5 en 3L per uur, wat bewijst dat deze machine zowel krachtig als efficiënt is. Geproduceerd door het merk Shanghai Duning kun je vertrouwen op jarenlange ervaring in het veld.

Of je nou een backup nodig hebt voor in de werkplaats, of iets krachtigers voor grotere klussen, de Giga Power null is een uitstekende keuze. Met zijn grote kracht en betrouwbaarheid is deze generator klaar voor elke klus die op zijn pad komt.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines