• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA closed set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA closed set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zet stroom in de schijnwerpers met de Giga Power generator. Dit model, aangeduid met LT-W30GF, is een krachtpatser van 30.1KW dat gestaag presteert met een toerental van 1500 toeren per minuut. Een robuuste machine, met een sterke industriële constructie in de variëteit van grijs, wit of blauw.

Dankzij de gecertificeerde CE-markering kun je op zowel oren als ogen vertrouwen. De betrouwbaarheid wordt versterkt door de Weifang Power motor, een motor met vier cilinders die zowel dienst kan doen als hoofd- of standby versterker. De motor staat bekend om zijn vermogen om te presteren onder druk, waardoor je gegarandeerd bent van non-stop stroom.

Zijn prestaties echter, gaan niet ten koste van de efficiëntie. Met een brandstofverbruik van tussen de 2.5 en 3 liter per uur, zorgt deze machine voor maximale energie-output met minimale input.

De generator wordt bediend door een intelligente automatische bedieningssysteem; makkelijk in gebruik en bijzonder betrouwbaar. Ook wordt het standaard geleverd met de gerespecteerde Shanghai Duning generator en een 60A/2 lood-zuurbatterij.

Het referentienummer voor deze generator is 00032070 en het serienummer is DG2301022. Het is belangrijk te vermelden dat de gepresenteerde prijs exclusief BTW is.

Overstappen op de Giga Power LT-W30GF betekent uitrusten met betrouwbare, duurzame kracht, en met de toegevoegde waarde van efficiëntie en gebruiksgemak. Zorg dat je nooit zonder stroom zit en maak de slimme keuze voor continuïteit en kwaliteit.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines