• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA closed set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA closed set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een robuuste generator met voldoende vermogen voor je projecten? Dan heb je precies te pakken wat je wilt: De Giga Power null, een machine die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn 30.1KW vermogen haal je een krachtpatser in huis die niet snel de handdoek in de ring gooit. Het heeft een nominaal vermogen factor van cOSφ = 0.8 (hysteresis), waardoor je betrouwbaar instrument hebt voor je taken.

De Giga Power null levert een nominale uitgangsspanning van 400V/230V, een nominaal stroomverbruik van 54A en een frequentie van 50Hz. Dankzij het nominaal toerental van 1500 tpm werkt deze generator snel om aan je behoeften te voldoen.

Deze machine komt van Weifang Power, een betrouwbaar merk in de industrie. Met zijn vier cilinders presenteert het zichzelf als een uiterst duurzaam toestel. Bovendien wordt de generator aangedreven door de bewezen model ZH4100D diesel motor met een vermogen van 30.1kW.

Kies je liever voor functioneel én esthetisch? De Giga Power null-generator is verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, wit en blauw. Zo kun je een kleur kiezen die het beste past bij je andere gereedschap of uitrusting.

Deze generator wordt geleverd met een Automatic Control System voor gebruiksgemak. De generator is ook standaard uitgerust met een isolatiekast (ATS Mute box) om geluidsoverlast te beperken. Voeg daar een laag brandstofverbruik aan toe van ongeveer 2.5-3L/uur en je hebt een efficiënte en kostenbesparende oplossing.

Het apparaat bevat ook een 60A/2 lood-zuur batterij, wat zorgt voor een langdurige stroombron. De generator bevat ook onderdelen van het betrouwbare merk Shanghai Duning, een teken van kwaliteit en duurzaamheid.

De machine voldoet aan de CE-richtlijnen en het serienummer is DG2301020, voor je administratie en eventuele referentie. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Het is duidelijk: de Giga Power null-generator is een betrouwbare, krachtige en duurzame keuze voor je projecten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Referentienummer is 00032068.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines