• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA silent set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk hier deze betrouwbare en robuuste generator van het merk Giga Power. Het betreft hier het type LT-W30GF, een model dat opvalt door zijn indrukwekkende capaciteit en duurzaamheid.

De generator beschikt over een opmerkelijke vermogensoutput van 30.1 KW - ruim voldoende voor zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Met een hysteresiske vermogensfactor van COSφ = 0.8, kunt je rekenen op een steady en betrouwbare stroomtoevoer. De generator is standaard ingesteld op 400V/230V, een uitstekende spanningsverhouding voor de meeste toepassingen.

Daarnaast is de generator uitgerust met een dieselmotor van het merk Weifang Power. Dit model, ZH4100D, scoort hoge punten op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie. Let vooral op de lage brandstofconsumptie van 2.5-3L/uur - dit maakt hem de ideale keuze voor lange termijn gebruik.

De generatorcarrosserie is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit of blauw, en huisvest een viertakt motor met 4 cilinders. Dit betekent dat de motor langer meegaat en op een hoger toerental kan draaien, zelfs onder zware belasting.

Ten slotte is dit model ook uitgerust met een automatisch besturingssysteem en een handige stille box voor de ATS. De generator wordt geleverd met standaardconfiguraties inclusief een lood-zuuraccu van 60A/2.

De generator heeft een CE-markering, wat garandeert dat hij voldoet aan de Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubescherming. Het referentienummer is 00032067 en het serienummer is DG2301019.

Let op, de aangegeven prijs is exclusief BTW.

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je over een betrouwbare en krachtige stroombron beschikt voor al je behoeften. Kies voor de Giga Power LT-W30GF.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines