• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA silent set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de kracht van de Giga Power generator. Compleet met CE-markering en een geregistreerd referentienummer van 00032066, deze betrouwbare machine is gemaakt om op zijn best te presteren in jouw werkplaats of op locatie. De LT-W30GF modelgenerator biedt een vermogen van 30.1KW en is uitgerust met een Weifang Power diesel motor met 4 cilinders.

Beter nog, de machine heeft een robuuste bedrijfssnelheid van 1500 tpm en levert een betrouwbare stroomvoorziening met een uitgangsspanning van 400V/230V, een stroom van 54A en een frequentie van 50Hz. De lood-zuuraccu en automatische besturingssysteem zorgen voor langdurige gebruiksduur zonder onderbreking.

Deze generator is niet alleen ontworpen voor efficiëntie, maar ook met oog voor esthetiek. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en blauw, en uitgerust met een se vaste mute box, past de Giga Power zich moeiteloos in elke omgeving.

Voor je gemak is de machine eenvoudig te bedienen met de standaardconfiguratie. Het is tevens voorzien van een ATS Mute box voor rustig, ononderbroken gebruik, en het brandstofverbruik is ongelooflijk efficiënt met 2.5-3L per uur.

Met de Giga Power LT-W30GF generator haal je zonder twijfel krachtige, betrouwbare en economische prestaties in huis. Of je nu stroom nodig hebt voor je werkplaats, bouwplaats of een buitenevenement, deze generator staat voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische machine en hoe deze je energiebehoeften kan ondersteunen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines