• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W50-GF 62.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W50-GF 62.5KVA silent set
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

De praktische en efficiënte Giga Power generator is precies de machine waar je naar op zoek bent. Met zijn indrukwekkende 62.5KVA unit power en 50KW vermogen heeft deze machine genoeg kracht om elke klus aan te kunnen klaren. Dankzij de uitstekende hysteresis van 0.8 is er permanent een hoog power factor aanwezig, wat zorgt voor een optimale performance.

De generator levert een nominaal uitgangsvoltage van 400V/230V en beslaat een breed scala aan toepassingen. Met een nominaal stroomverbruik van 90A, heb je een machine met indrukwekkende capaciteit en betrouwbaarheid. Hij werkt op een stabiele frequentie van 50Hz en een draaisnelheid van 1500rpm, wat je kan verzekeren van een naadloze operatie.

De Giga Power generator wordt aangedreven door een krachtige 4-cilinder Weifang Power motor. Het model ZH4105ZD beschikt zowel over hoofd- als reservevermogen van 55KW voor gegarandeerde prestaties. De robuuste en duurzame machine is beschikbaar in de kleuren grijs, wit of blauw om aan al je esthetische eisen te voldoen.

De generator is voorzien van een betrouwbare Shanghai Duning generator en wordt geleverd met een krachtige 60A/2 lood-zuur batterij. Dankzij het automatisch controle systeem is hij gemakkelijk te bedienen, terwijl de standaard configuratie en ATS mute box zorgen voor een verbeterde gebruikservaring.

Deze generator is CE-gemarkeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de essentiële eisen van de relevante Europese gezondheids-, veiligheids- en milieuwetgeving. Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Het unieke referentienummer van deze machine is 00032019 en het serienummer is DG2301030. Ter extra waardering ontvang je ook een gratis waterverwarmingssysteem!

De Giga Power generator is niet alleen een krachtige, maar ook een betrouwbare en gebruiksvriendelijke machine. Met zijn indrukwekkende functies en efficiënte prestaties is hij precies wat je nodig hebt.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw
Type motorWei Fang Power ZH4105ZD
Gewicht900 kg

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines