• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W50-GF 62.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
Model62.5KVA Silent Set LT-W50-GF
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Giga Power null, onze robuuste en betrouwbare generator. Deze krachtige machine komt met een certificaat van CE-markering, wat garandeert dat het voldoet aan de nodige gezondheids-, veiligheids- en milieunormen binnen de EER.

Met een indrukwekkende eenheid power van 62.5 KVA en een model LT-W50GF Power van 50KW, heeft deze generator meer dan genoeg power om je van stroom te voorzien, ongeacht je behoeften. Zoals je misschien al weet, is een hoge hysteresis stroomfactor kritisch om de efficiency en betrouwbaarheid van je stroomopwekking te verzekeren, en deze machine heeft een rated power factor van 0.8.

De generator genereert een uitgangsspanning van 400V/230V, een stroom van 90A en heeft een frequentie van 50Hz. Ook draait hij met een snelheid van 1500rpm wat duidt op een stabiele en efficiënte werking.

De motor van de generator is van het merk Weifang Power, een betrouwbaar merk met een gevestigde reputatie in de industrie. De generator is grijs, wit en blauw van kleur en beschikt over een ZH4105ZD motor model. De dieselmotor heeft een power van 55kW, met zowel hoofd- als standby functies.

Wat het aantal cilinders betreft, bevat deze generator er vier, wat garandeert dat het kan leveren bij hoge belasting. En om het geheel goed te laten verlopen, zit de generator ook ingebouwd met een Shanghai Duning merk generator.

Als kers op de taart, is deze generator uitgerust met een Automatic Control System en een standard configuration+ATS Mute box. Er zitten zelfs Lead-acid batterijen (60A/2) bij de machine, wat maar weer aantoont dat deze generator is ontworpen om te presteren onder elke omstandigheid.

Bovendien, als bonus, ontvang je bij je aankoop een waterverwarming.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van de Giga Power null generator. Houd er rekening mee dat de prijs exclusief BTW is. Het referentienummer voor dit model is 00032024 en het serienummer DG2301038.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen50 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines