• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mercedes Benz 175 kVA

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

120 uur

1978

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMercedes-Benz
Model150 kVA
Bouwjaar1978
ConditieGebruikt
Draaiuren120 uur

Omschrijving

Je zoekt een betrouwbare, krachtige generator om je belangrijke machines en systemen van stroom te voorzien, toch? Laat ons je introduceren aan deze stevige generator van Mercedes-Benz. Het betreft hier een Mercedes 150 kVA Genset, een van de bekendste modellen van de Duitse fabrikant.

Deze generator draait op een stuwende Mercedes-Benz motor, bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid. Geen stroomuitval meer die je dagelijkse operaties belemmert. Deze 150 kVA Genset zorgt voor constante, ononderbroken energie.

Het goede nieuws is dat het direct beschikbaar is. Geen lange wachttijden of vertraging bij de levering. Het is reeds onderhouden en in een goed werkende staat, klaar voor gebruik zodra het bij jou op het terrein arriveert.

Veiligheid is altijd een prioriteit en deze generator stelt niet teleur. Het beschikt over een CE-certificering, wat betekent dat het voldoet aan alle essentiële gezondheids- en veiligheidsvereisten van de Europese regelgeving.

Wat betreft de prijs, let op dat het exclusief BTW is. Er zijn geen verborgen kosten, dus je kunt met vertrouwen investeren. Het referentienummer van deze generator is 00032560 en het serienummer is 247419.

Ga voor deze Mercedes 150 kVA Genset generator. Omdat je betrouwbaarheid, prestaties en kwaliteit verdient. Neem contact op voor meer details of om een afspraak te maken.

Vergelijkbare machines