• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giga power LT-W30GF 37.5KVA silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga Power
ModelLT-W30GF 37.5KVA silent set
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de robuuste en betrouwbare Giga Power null generator, ideaal voor die momenten dat je betrouwbare energie nodig hebt voor je werkzaamheden. Met een indrukwekkende rated power factor van cOSφ = 0.8 en een rated output voltage van 400V/230V, levert dit beest van een generator constante, krachtige energie precies wanneer je het nodig hebt.

Of je oog nu valt op de grijze, witte of blauwe versie, je kunt er zeker van zijn dat je een generator koopt die gebouwd is om lang mee te gaan. Met een motor van het merk Weifang Power behorend tot de ZH4100D serie, 4 cilinders en een dieselkracht van 30.1 kW, zul je moeiteloos door je klus heen komen.

Met de Giga Power null generator hoef je je nooit zorgen te maken over eventuele overlast. Zijn stille werking en de meegeleverde mute box zorgen ervoor dat je je werkzaamheden kunt uitvoeren zonder geluidsoverlast te veroorzaken.

De generator beschikt ook over een automatisch controlesysteem en een standaardconfiguratie die je werk eenvoudiger maken dan ooit. Bovendien wordt deze generator geleverd met een lead-acid batterij van 60A/2 voor nog meer kracht.

Met een brandstofverbruik van slechts 2.5 tot 3 liter per uur biedt de Giga Power null generator efficiënte energieoplossingen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Deze generator beschikt over een CE-markering en voldoet aan de strikte richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit. Het serienummer van deze generator is DG2301017 en het referentienummer is 00032065.

Waar wacht je nog op? Kies voor betrouwbaarheid en kracht met de Giga Power null generator.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines