• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Caterpillar 216B3

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

7 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Type216B3
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren7 uur

Omschrijving

De gloednieuwe Caterpillar 216B3 Skid Steer Loader wacht op jou! Deze machine van wereldklasse is speciaal ontworpen met de kracht en robuustheid die je nodig hebt voor de zwaarste klussen. De Caterpillar 216B3 is alleen beschikbaar voor export en is uitgerust met een krachtige Tier III-motor.

Een van de vele hoogtepunten van deze lader zijn de 10 X 16.5 8PR Galaxy-banden, ontworpen voor optimale tractie op elke ondergrond. De standaard 650 CCA-batterij zorgt voor betrouwbaar opstarten en uitstekende prestaties. Met de handleiding in het Engels bij de hand, zul je nooit in het duister tasten over hoe je deze machine het beste kunt gebruiken.

De Caterpillar 216B3 is uitgerust met een 2-inch statische veiligheidsgordel voor je veiligheid en een standaard 60-inch GP-mand voor maximale laadcapaciteit. De machine heeft geen zelf-nivellerende functie, wat betekent dat je zelf de volledige controle hebt over de laadhandelingen.

Bovendien beschikt onze Caterpillar over een handmatige snelkoppeling voor efficiënt wisselen van uitrustingsstukken, een standaard koelventilator om de motor op optimale temperatuur te houden en hoog-temperatuur hydraulische olie voor betrouwbare werking onder zware omstandigheden.

Het basisbesturingssysteem van de Caterpillar 216B3 is eenvoudig en intuïtief, ideaal voor zowel beginners als ervaren operatoren. Deze machine is uitgerust met een open ROPS (Roll Over Protective Structure) voor je veiligheid.

Het is belangrijk te vermelden dat deze machine niet voldoet aan de CE-specificaties en daarom alleen beschikbaar is voor export buiten de EU. De motor voldoet aan de Stage III / EU Stage IIIA-emissienormen.

Het referentienummer van deze machine is 00031096. De prijs is exclusief BTW. Maak van deze krachtige, betrouwbare en duurzame Caterpillar 216B3 Skid Steer Loader jouw nieuwe werkpaard!

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen35 kw
Type motorCat C2.2
Gewicht2581 kg

Opties

  • T1 goederen

Vergelijkbare machines