• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift Ra24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1 van Easy Lift Ra24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 2 van Easy Lift Ra24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 3 van Easy Lift Ra24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 4 van Easy Lift Ra24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelRa24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en veelzijdigheid van de gloednieuwe Easylift RA24 Spinhoogwerker. Deze machine biedt een indrukwekkende werkhoogte van 23,50 m en een zijdelingsbereik van 12,00 m, zodat je moeilijk bereikbare plekken kunt aanpakken zonder problemen. Met een eigen gewicht van slechts 3.250 kg en een maximale capaciteit van 230 kg is dit een krachtige aanvulling op jouw machinepark.

De RA24 beschikt over robuuste stempels met een afmeting van 2,50 x 5,10 m en 3,8 x 3,90 m. Dankzij de compacte transportafmetingen van 5,90 x 0,99 x 2,00 m, kan deze hoogwerker makkelijk verplaatst worden. Werk met gemak vanuit de 160 graden draaibare manbak, versterkt door de handige Jib arm.

Deze Easylift Spinhoogwerker is uitgerust met een betrouwbare Kubota Dieselmotor voor brandstofaandrijving, evenals een 230V electromotor voor elektrisch gebruik. Bovendien is de hoogwerker voorzien van een verstelbaar rijwerk voor extra flexibiliteit.

Bedien de machine eenvoudig met de radiografische afstandsbediening en profiteer van extra aansluitmogelijkheden voor stroom, lucht en water rechtstreeks in de manbak.

Optioneel kun je kiezen voor uitbreidingen zoals een lithium accu aandrijving, non-marking tracks, bedrijfskleuren, stempel automaat/zelfnivellering, home functie en een hijslier.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om de mogelijkheden voor transport of inruil te bespreken. Verbeter jouw prestaties en bereik hoger met de Easylift RA24 Spinhoogwerker.

Vergelijkbare machines