• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift Ra 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1 van Easy Lift Ra 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 2 van Easy Lift Ra 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 3 van Easy Lift Ra 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 4 van Easy Lift Ra 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelRa 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

De prachtige Easylift RA31 spinhoogwerker is gloednieuw en klaar om alles naar nieuwe hoogten te tillen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 30,20 meter en een zijdelingsbereik van 14,50 meter, geeft deze machine jou de reikwijdte en hoogte die je nodig hebt voor elke klus.

Deze compacte en functionele machine weegt 4.200 kg en kan een maximale capaciteit van 230 kg aan. Met robuuste stempelafmetingen van 4,50 x 5,80 m en 3,15 x 6,90 m, biedt deze hoogwerker stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs op lastige locaties.

Een draaibare manbak van 180 graden en jib arm bieden veelzijdigheid en nauwkeurigheid bij het positioneren. De aandrijving is tweeledig, met een betrouwbare Kubota dieselmotor en een 230v elektromotor voor omstandigheden waarin minder uitstoot gewenst is.

De Easylift RA31 is gemakkelijk te vervoeren, met transportafmetingen van 6,10 x 0,89 x 1,98 meter, en is uitgerust met een verstelbaar rijwerk, een radiograaf, een stroomaansluiting in de manbak en een lucht / wateraansluiting in de manbak.

Optionele toevoegingen zijn beschikbaar om deze spinhoogwerker aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Deze omvatten een lithiumaccuaandrijving voor 100% elektrische en emissievrije werking, non-marking tracks, aangepaste bedrijfskleuren, een stempelautomaat / zelfnivellering, home-functie en een hijslier.

Neem de volgende stap in betrouwbaarheid, veelzijdigheid en prestaties met de Easylift RA31 spinhoogwerker en laat deze machine jouw werkplek naar een hoger niveau tillen.