• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift Ra 26 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker

Foto 1 van Easy Lift Ra 26 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Foto 2 van Easy Lift Ra 26 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Foto 3 van Easy Lift Ra 26 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Foto 4 van Easy Lift Ra 26 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelRa 26 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van de gloednieuwe Easylift RA26 Spinhoogwerker. Deze machine combineert kracht en flexibiliteit om veilig en efficiënt werk op hoogte uit te voeren.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 26 meter en een zijdelings bereik van 14,5 meter, is deze hoogwerker ideaal voor diverse taken op hoogte. Dankzij het eigen gewicht van 3800kg is de RA26 zeer stabiel en betrouwbaar, zelfs in ruwe omstandigheden. De hoogwerker heeft een maximale capaciteit van 230kg, waardoor medewerkers met hun gereedschappen moeiteloos naar boven kunnen.

Een kenmerk van de RA26 is de 180 graden draaibare manbak en de Jib arm waarmee je gemakkelijk over obstakels kunt heen werken. Bovendien is de machine uitgerust met een aandrijving op brandstof via een Kubota Dieselmotor en optioneel kunnen we dit uitbreiden naar een volledig elektrische aandrijving met behulp van een lithium accu.

Het unieke aan deze hoogwerker zijn de variabele stempelafmetingen en het verstelbare rijwerk waardoor hij in te zetten is op tal van locaties. Aanvullende technische functies zoals een radiograaf, stroom-, lucht- en wateraansluiting in de manbak maken de machine compleet.

Verdere aanpassingen op verzoek zijn mogelijk, van non-marking tracks om geen sporen achter te laten, tot aandrijving op lithium accu voor een emissieloze werking. Zelfs het spuiten in bedrijfskleuren behoort tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op met Van Elk International Handelsonderneming BV op tel: 06-10718390 of 06-36065431 voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging. We bespreken graag de mogelijkheden met je en zijn flexibel als het gaat om inruil of transport van de Easylift RA26 Spinhoogwerker.

Vergelijkbare machines